Признаци, че не трябва да отслабваме повече

jivot-na-dieta

Понякога, когато най- после стигнем до желаното тегло, продължаваме да следваме режима си за отслабване, въпреки че целта вече е постигната. Дори може да не е целесъобразно да продължавате да го правите. Ето в кои случаи трябва да оставим режима си за отслабване:

1. Костите са изпъкнали. Гледате се в огледалото или вашите близки ви казват, че костите ви са изпъкнали и са силно очертани. Това е ясен знак, че не трябва да отслабвате повече. Бузите ви са се стопили и скулите са изострени, мандибулата е ясно очертана, и пр.
2. Отсъствие на менструация. Ако винаги ви е била редовна и изведнъж изчезне, без да сте бременни, причината вероятно е, че сте прекалено слаби. Тялото спира процесът, докато отново се зареди с хранителни вещества.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

uprajneniq-prekalqvane
3. Тренировки по задължение. Ако преди сте се наслаждавали, а сега са ви трудни, трябва да прекъснете за известен период.
4. Безсъние. Прекомерното отслабване се отразява на различни аспекти от живота ни. Ако не можете да спите през нощта, в съчетание с някои от гореописаните симптоми, е знак, че сте прекалено слаби.

ЗДРАВОСЛОВНО ОТСЛАБВАНЕ

Бъдете реалисти и очертайте предварително целите си. Водете си дневник с постигнатите успехи, за да знаете кога да спрете с диетата.

Ако сте оставили вече диетата си и сте се върнали към нормалното хранене, но продължавате да слабеете, трябва да се обърнете към лекар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *