4 погрешни решения за отслабването

Всяка жена посреща новата година с желанието най- после да отслабне или поне да сваля качените килограми по Коледа. За да постигнем желаните резултати обаче, трябва да знаем кои решение са правилни и кои- не.

otslabvane-sled-otpuska

Ето кое си мислите, че е правилно, но всъщност не е:

1. Тренировки 7 дни седмично. През 2014 водихте заседнал начин на живот. Сега обаче сте се записали на фитнес или други тренировки и мислите да ходите всеки ден. Това обаче е напълно погрешен подход. От такава радикална промяна няма как да се появи нещо добро. Вместо да се подлагате на толкова рисков план, научете се да бъдете търпеливи към себе си: започнете с тренировки два пъти седмично.

2. Тотално отхвърляне на въглехидратите. Думата „въглехидрати“ в днешно време звучи като нещо лошо, особено за хората, които искат да отслабнат. Но не всички въглехидрати са еднакви. Има два типа: рафинирани (от бяло брашно) и пълнозърнести. Първата група наистина не се препоръчва при отслабване, но втората всъщност е доста полезна при сваляне на килограми. Въглехидратите са незаменим източник на енергия ,така че не може да не ги ядем.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

dieta-kontrol

3. Избирате нискокалорична диета. Толкова много искате да свалите килограмите, качени по празниците, че сте готови да се подложите на най- екстремната диета. Този тип диети трудно се спазват, а накрая резултатът може да обратен на очаквания. Те забавят метаболизма, причиняват резки повишавания на кръвната захар, което ни прави уязвими към забранената храна. Жените трябва да консумират по 1200- 1600 калории средно, за да отслабнат. Така процесът на отслабване протича по- бавно, но резултатите са по- трайни.

4. Консумирате само диетични храни. Този тип продукти не са добър начин за отслабване, независимо от рекламите. Ако прочетете внимателно етикетите им, ще установите, че съдържат много изкуствени подсладители и стабилизатори. Избирайте плодове и зеленчуци.

Най- важното е да сте търпеливи и да не очаквате да изваете тяло за броени дни.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *