Неочаквани идеи за отслабване

За да отслабнете, можете да разчитате на изненадващи съюзници. Не винаги диетата и тренировките са достатъчно ефективни, за да постигнем желания резултат. Понякога трябва да обърнем внимание и на някои неочаквани детайли, които могат да се окажат много ефективни.

otslabvane-lyato

Нека разгледаме някои от тях:

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

1. Позитивно мислене. Ако сте позитивни по- лесно ще отслабнете и няма да има йо- йо ефект. Позитивната нагласа може да ви помогне да постигнете неочаквано добри резултати. Това е много важно, ако искате да отслабнете.
2. Гледайте на целта си от различен ъгъл. Когато си поставите за цел да отслабнете с 15 килограма, ще ви се стори, че минава цяла вечност, докато го постигнете. Ако обаче си поставите целта по следния начин: трябва да отслабна с 1,5 килограма 10 пъти, ще чувствате по- леко задачата си.
3. Напълнете хладилника… Напълнете хладилника си с най- различни плодове и зеленчуци, още повече, че сега е идеалният сезон.

krasota-hranene
4. … изпразнете шкафовете. Там обикновено крием бисквитите, заедно с други рафинирани храни. Заместете ги със здравословни варианти като киноа, пълнозърнест ориз, пълнозърнести бисквити.
5. Сложете си спортните дрехи. По този начин ще се още по- мотивирани да отслабвате.
6. Яжте супа. Хората, които ядат супа преди основното хранене, отслабват по- лесно, защото приемат по- малко калории. Сега е лято, така че може да ядете таратор, но го приготвяйте с обезмаслено кисело мляко, не му слагайте много сол и олио.
7. Слушайте музика с бърз ритъм. Така ще се ентусиазирате по- лесно да правите упражнения и да се движите като цяло. Надуйте музиката и танцувайте! Това е най- приятната тренировка за отслабване!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *