Как да поддържаме идеална фигура

uprajneniq-taliq

Ако сте натрупали доста килца и страшно ви притеснява начинът,  по който изглеждате, не отлагайте диетите нито ден повече, а веднага вземете нужните мерки.

Като за начало свикнете с мисълта, че изкушения винаги ще има, но ако искате да имате хубаво тяло, трябва да се научите да ги пренебрегвате. Забравете за бързите закуски, джобове, мазните храни, сладкото, шоколада – колкото и да ги обичате. Свикнете да ядете без сол. Алкохолът  също е един от главните виновници за напълняването, така че консумирайте малки количества, и то само когато има повод за това.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО И ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

hrani-kosopad

Направете си режим на хранене, който да следвате постоянно, а не само, когато сте на диета. Иначе рискувате да се появи йо – йо ефекта. Движете се повече – в противен случай колкото и да гладувате, килограмите няма да изчезнат. Създайте си цел, за която цялото нещо да си струва – например момчето от съседния клас  или онзи симпатичен колега от горния етаж.

Пийте много течности – те пречистват организма и изгарят токсините. Наблягайте на зеленчуците и плодовете – те са пълни с витамини, и са бедни на калории. Хапвайте често и по малко. И най – важното – ако имате проблеми със здравето – не пропускайте да се посъветвате със специалист.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *