5 стъпки за естествено отслабване – без йо-йо ефект

отслабванеКой е най- добрият начин да отслабнете по естествен начин и да не върнете обратно тези килограми?

Много често по време на диета успяваме да отслабнем, с колкото искаме. Но после, тези килограми се връщат обратно – т.н. ефект йо-йо. Въпросът с отслабването е дълбоко свързан с токсините, които се съдържат в тялото ни.

Най- ефикасното средство за топене на мазнините и отслабване – „Диетин- комплект“

Ето някои съвети, които ще ви помогнат да отслабнете трайно, без ефект йо-йо:

1. Гладуване 1 ден. Веднъж седмично правете течна диета – плодове сокове, сокове от зеленчуци, супи, бульони. По този начин тялото ви ще отпочине.

2. Пречистете черния дроб преди да започнете да отслабвате. Направете специална диета, която ще изчисти черния ви дроб и ще го подготви за отслабването.

3. Не яжте обработвани храни. Мислете как са се хранили прабабите ни. Храната от полето, собствено производство. отслабване1Посещавайте по- често най- близкия пазар. Не купувайте храни, които са от другия края на планетата – това означава, че са обработвани по спациален начин.
4. Четете етикетите. Не купувайте ГМО храни, с хормони или такива, на които не можете да разберете съдържанието. Стигнете и по- далече – сменете козметиката си с натурални продукти. Избирайте продукти без парабени.

5. Отървете се от хората, които ви пречат. Заобиколете се с хора, които са положително настроени към решението ви да отслабнете и които ще ви помагат.

За черния дроб. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/85aENcl5eBY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *