Диети: 5 задължителни правила, за да отслабнете

Когато качим няколко килограма, започваме да се чудим как да отслабнем. Разглеждаме най- различни диети и режими, с надеждата да изберем възможно най- лесният и бърз вариант. Ето няколко съвета, които със сигурност ще ви помогнат да отслабнете, в съчетание в подходящ хранителен режим:

pravila-za-otslabvane-1

1 . Не пропускайте закуската. Като прескачаме закуската, си спестяваме калории, но това винаги има обратен ефект. Доказано е, че хората, които не закусват, приемат повече калории в течение на деня и са в рисковата група за проблеми с килограмите. Идеалната закуска съдържа протеини (млечни продукти, яйца, месо, ), въглехидрати богати на фибри (пълнозърнести продукти), пресен плод

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП- ПРОДУКТЪТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

2 . Мисли за ябълки или…орехи. Ако имате проблеми с пристъпите на глад, сетете се за ябълките. Засищат, здравословни, лесни за пренасяне в чантата или джоба, успокояват глада, освежават устата и пазят зъбите. Ядките също са добър вариант . Въпреки че са калорични, е доказано, че хората, които си хапват по малко между храненията, са по- слаби.

3 . Не се теглете всеки ден. Качването на кантара всеки ден води до разочарование и не ни uspeshno-otslabvaneдоставя достоверна информация, тъй като теглото се променя постоянно в рамките на 24 часа. За да видите реални резултати, се теглете веднъж седмично.

4 . Внимавай какво пиеш. Докато броите калориите, гледайте какво пиете. Има шейкове, ликьори, коктейли, които достигат до 300 – 400 калории. Чаша вино съдържа 90 калории, газираната напитка обикновено има по 180 калории. Най- лошото е да добавяте излишни калории, които не ви засищат.

5 . Пийте вода. Нови изследвания доказват, че водата наистина е съюзник на красивата фигура. Хората, които пият поне по 8 чаши вода на ден са с по- малък риск от напълняване. Не надминавайте 8 чаши, ако е много горещо времето или извършвате сериозно физическо натоварване.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *