Футболист дарява 100 000 евро

Шави Ернандез дари 100 000 евро

Играчът на футболния гранд „Барселона” Шави Ернандес дарява сумата от 100 000 евро на Червения кръст. По негово искане, средствата ще бъдат насочени по програма за рехабилитация на жертвите в Афганистан.

Националът на Испания спечели стоте бона като премия от УЕФА, след като бе избран за капитан на сборния отбор на футболното обединение чрез анкета в официалния сайт на европейските футболни асоциации. Той заяви, че приема доверието на феновете като голяма чест, но не смята да се възползва от това. Според него, всеки известен играч има дълг към обществото, който трябва да изпълни помагайки на изпаднали в беда.

Бекъм се почесва, където не го сърби

Докато в Европа футболистите даряваха честно спечеленото за благотворителност, в щатите Дейвид Бекъм бе освиркан от запалянковци и уцелен с кутия, в която имало развалена бира. Супер звездата на английския футбол бе ударен и с хартиени ленти, но за свой късмет се разминал без наранявания.

Обидата обаче сериозно разярила съпруга на Пош Спайс, който смачкал празната кутийка и след това я захвърлил по инициаторите на атаката. След мача Бекъм споделил, че атмосферата на стадиона е била страхотна и неколцината  досадници, които се опитали да развалят празника, не постигнали своето.

Дейвид се изфукал, че миналата неделя лично поп звездата Ъшър се обадил на първородния му син Бруклин, за да отправи специални пожелания по случай 13 – я рожден ден на момчето.  За малкия това се оказал най-хубавият подарък, тъй като бил голям почитател на чернокожия изпълнител.

Как да си направим прическа като на Бекъм:

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *