Мария си вдигна цената на 6 бона !

Гущеров и Мария
Мария се радва на любовта и финансите на Гущеров.

Фолкпевицата Мария си вдигна хонорара двойно. Досега сумата, която искаше за участие беше 3 000 лв, но вече е умножена по две. Миньончето, което скоро след раздялата с бившия си съпруг завъртя нова любов, явно вече няма спешна нужда от пари.
Близки и познати на певицата твърдят, че усилената работа в момента не й е нужна, поради огромния финансов гръб, който й дава Гущеров – младши. В последно време заведенията масово спрели да я канят. Причината обаче, се оказала колосалната сума, която Мария искала от собствениците. Напоследък

Мария
Мария се изживява като Примадона, откакто е с Гущеров.

Мария се е отдала на любовта си към Гущеров и не може да си поеме дъх от екскурзии във Венеция и използването на актуални презервативи, струващи по сто долара бройката. Християн Гущеров от своя страна пък не искал половинката му да ходи по долнопробни заведения за “ жълти “ стотинки и решил да й вдигне тарифата. Така младият Гущеров можел хем да се наслаждава на красивото миньонче, хем жена му да се явява само в елитни барове.
Християн дори вече си позволявал да отговаря на обажданията на телефона на Мария. Изживяващият се като импресарио на фолкпевицата Гущеров, постоянно вдигал скандали на собственици на заведения, позволили си да звъннат на любимата му. Мария пък от своя стрaна не отстъпвала по прищевки на младия си любовник. Помислилата се за Примадона фолкпевица непрекъснато закъснявала за и без това малкото си участия.
Явно слуховете за раздялата й с бившия й съпруг заради лошото му финансово състояние ще се окажат вярни. Откакто е с Християн Гущеров, Мария си вдигна цената и направи няколко скъпарски видеоклипа, спонсорирани от богаташкото синче.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *