Назначават Любо Дилов за директор

Любен Дилов-син
Любен Дилов-син

  Известният журналист и писател Любен Дилов-син най-вероятно ще бъде новият програмен директор на ТВ7, научихме от свои източници.

В момента Любо е водещ на предаването „Пуснете водата“ в медията, чиито продуценти са Иван и Андрей. Освен това той е сценарист на бъдещия медиен сериал „Осем дни в седмицата“. Първоначално идеята е била да подготви тийнейджърска поредица. След като стана ясно, че БНТ пуска от есента „Четвърта власт“, също посветена на перипетиите в журналистиката през последните години, шефовете на ТВ7

В момента е водещ на предаването "Пуснете водата"
В момента е водещ на предаването „Пуснете водата“

решили да заснемат конкурентен сериал, който щял да се фокусира най-вече на отношенията медии – власт по време ма управлението на ГЕРБ.

Любо Дилов е известен с изключителния си работохолизъм и страстта да се занимава с няколко проекта едновременно. Той е главен редактор на списанието „L’Europeo“, води „Пуснете водата“, пише книги и сценарии, до неотдавна бе жури в шоуто

Като жури в "България търси талант"
Като жури в „България търси талант“

на Нова телевизия „Като две капки вода“, не е безразличен и към политиката.

Ако се съгласи да приеме отправената му оферта да стане програмен директор на TV7, ще трябва сериозно да се натовари допълнително, смятат запознати с телевизионния бизнес. Задачата на програмния директор е да следи предавания, филми, продукции, за да прецени какви заглавия да включи в програмата.

„Това е страхотно натоварване, което може да попречи на творческите ангажименти на Дилов“, коментират негови приятели. Според други обаче той вече е приел отправената му оферта.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *