Топ 5 на мъжките комплекси

Често се говори, че жените не са доволни от тялото си или от начина, по който изглеждат, но мъжете не остават по- назад от тях. Учените са изследвали кои комплекси са най- разпространени сред представителите на силния пол.

muje-kompleksi

Мъжете също са притискани от разпространените клишета да имат мускули, плочки на корема или да са слаби. Това ги кара да се чувстват несигурни, неспособни и с ниско самочувствие.

Мъжът минава през житейски ситуации, които го карат да се чувства неуверен, има въпроси, свързани с тялото, които го карат да се чувства комплексиран.

1. Размерът на члена. Заради кино индустрията ХХХ или образите в интернет, които втълпяват нереални очаквания към мъжкия полов орган, много мъже смятат, че имат проблем. Често дори се подлагат на хирургична намеса.Много често проблемът е в главата, а не в тялото, твърдят експертите.
2. Оплешивяване. Да се събудиш и да видиш възглавницата покрита с косми, е един от най- сериозните комплекси при мъжете. Косопадът е тежък емоционален проблем за мъжете, свързан със загуба на самочувствието и гняв.

„ЕФЕКТ- 2“ – ЛОСИОНЪТ СРЕЩУ ОПЛЕШИВЯВАНЕ И КОСОПАД! ВИЖ ТУК:

opleshivyavane-prichini
3. Умения в леглото. Да се справя отлично в леглото, е сред основните притеснения за мъжете. Много често се чувстват комплексирани, ако не получават положителна оценка от половинката си.
4. Височина. За всеки мъж височина по- малко от 1, 70 е сред основните комплекси, тъй като стереотипите показват, че мъжете трябва да са по- високи от половинката си. Височината се свързва с успехи сред нежния пол и в социалните контакти.
5. Липса на мускули. Мъжете са обсебени от мисълта да имат аполоново тяло. Много толкова се вманиачават, че дори стигат до притеснителни резултати, заради употребата на химически вещества.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *