Снимки по бански на Симона Загорова подпалиха мрежата! Виж Тук:

simona-zagorova-5

Симона Загорова подлуди мъжете в социалните мрежи с морските си снимки. Младата певица в момента е на почивка в Турция с майка си Глория.

След напрежението покрай участието си в „Гласът на България“ Симона най- после се е отдала на заслужен отдих. Дъщерята на Глория предизвика същински фурор с появата си в музикалния формат, а и беше сред основните претендентки за победата.

Въпреки че не успя да спечели шоуто, Симона Загорова направи силно впечатление с таланта си. Освен това, тя категорично се дистанцира от жанра, в който се изявява майка й, и заяви, че иска да прави различна музика. Е, засега продължава да се изявява на една сцена с известната си родителка, но тепърва предстои да видим какво ще направи сама и дали ще успее да изпълни мечтите си.

simona-zagorova-4

Освен успехът, който пожъна в „Гласът на България“, Симона се радва и на много щастлива връзка. Гаджето й Симеон Данев беше плътно до нея по време на изявите й в шоуто и не веднъж засвидетелства любовта си към нея. Двамата са гаджета още от ученици, но чувствата им продължават да са все така силни.

Все още не планират сватба, нито да създадат свое семейство, но родителите им не ги притискат. Те са все още съвсем млади и всичко това им предстои тепърва. Симона определено ще продължава с опитите да гради кариера в музикалния бизнес, а гаджето й все още следва в университета.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *