Ето как Симона Загорова отбеляза 20- я си Рожден Ден! СНИМКИ:

simona-zagorova-4

 

С бляскаво парти отбеляза 20- я си рожден ден Симона Загорова. Дъщерята на Глория наскоро пусна първата си самостоятелна песен и вече се изживява като една от родните фолк диви.

gloria-dashteria-1

Симона празнува два пъти – веднъж със семейството и роднини вкъщи, а след това в дискотека с приятелите си. Приятелят й Симеон Данев не се откъсна от нея и за секунда. И двата празника, щерката на Глория беше избрала черни тоалети.

gloria-dashteria

 

Роклите бяха възкъсички и по тялото, така че Симона да се похвали с перфектната си фигура. Въпреки че доста пълничка като ученичка, под вещите съвети на майка си Глория, младото момиче успя да извае страхотно тяло. Не случайно приятелят й Симеон не я оставя и за секунда. Наследницата на Глория и Илия Загоров е станала истинска красавица и апетитна хапка за всеки мъж.

Поразяваща обаче е приликата с известната й майка. С всеки изминал ден Симона все повече прилича визуално на майка си. А като добавим към физическата прилика и типичните фолк фасони, Глория и дъщеря й са почти като две капки вода.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *