Галена се облече за 8 бона

Галена
Галена

  Масова завист сред феновете на фолка предизвика Галена с няколко снимки, които публикува във Фейсбук профила си. Кадрите са от разходка на певицата, за която тя се е облякла уж неглиже – с тениска, дънкови панталонки и кецове. За онези, които следят модните тенденции, обаче е кристално ясно, че тоалетът не е никак обикновен, а струва хиляди левове.

Тениската, с която Галена позира за непринудената си фотосесия, е с марката „Balenciaga“ и струва 285 долара. Късите дънкови шорти пък са с етикет „Dsquared2″ и са около 300 евро. Тях Галена е съчетала с бели кецове с платформа от колекцията на скъпарската марка „Giuseppe Zanotti“. За обувките пайнерката е броила 900 долара. Е, може да ги е взела и по-евтино, ако е случила на разпродажба, тъй като моделът не е от най-новата колекция.

Галена дразни колежките си с маркови дрешки и кецове
Галена дразни колежките си с маркови дрешки и кецове

Визията си съпругата на вафладжия е допълнила с чанта на „Givenchy“, която се продава по бутиците за 4260 лева, и с очила на „Gucci“ за над 500 лева.

Простите сметки сочат, че Галена е похарчила над 8000 лева за целия ансамбъл. Подобна сума не е никакъв проблем за нея, защото хонорарите, които взима за участия, са едни от най-високите. “ Отделно на всеки свой рецитал в заведение звездата от Смядово надипля и тлъста пачка от бакшиши.

Впрочем Галена едва ли се е бръкнала и лев за скъпарските дрехи от снимките, увековечили една от разходките й.

Обикновено за тоалетите на певицата плаща мъжът й Галин, чиято рода има фабрика за вафли. Влюбеният съпруг не отказва нищо на половинката си, дори и екскурзии в най-скъпарските световни курорти.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *