Отслабване на работното място

Ако забележите, че след известно време на работното ви място дрехите започват да ви стискат, а талията ви е изчезнала, е крайно време да обърнете внимание на навиците си, които ви карат да напълнявате.

rabota-otslabvane

Има професии, които са свързани със стоене по цял ден, без никакво движение. Те се отразяват директно върху фигурата ни – или бързо напълняваме, или не можем да отслабнем.

Изследване показва, че 44% хората, които заемат ръководни позиции, повече напълняват, в сравнение с тези, които заемат други длъжности.

„ДИЕТИН – КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

Специалистите посочват, че само 16% от служителите, които имат такъв вид работа, успяват да отслабнат, а 45% запазват теглото си. Ако не искате да сте част от статистиката, и искате да заразите теглото си или да отслабнете, следвайте нащите съвети:

1 . Избягвайте лакомствата. Повечето служители, които работят седнали, напълняват от ядене на сладки изкушения – вафли, бисквити, бонбони и пр. Не дръжте такава храна върху бюрото си или по шкафовете.

2 . Движението трябва да е част от работата ви. Застояването води до затлъстяване, така че използвайте otslabvane-v-ofisaстълбите, независимо къде отивате, когато е възможно – ставайте от бюрото, за да свършите нещо.

3 . Ставайте. Не стойте седнали през целия работен ден, ако трябва да говорите с някого, не ползвайте имейл или телефон, а идете директно при него – за да се разходите.

4 . Носете си обяд. Повечето служители, които напълняват, се хранят по заведения близо до офиса или си поръчват бърза храна. Затова си носете храна от вкъщи, за да знаете какво и по колко ядете.

5 . Възползвайте се от екстрите на работното място. Някои фирми осигуряват на служителите си възможности за фитнес и спорт, така че не изпускайте възможността.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *