Най- лошите храни за ядене след тренировка

trenirovka-hranene

Болят те мускулите, а дори не сте знаели, че съществуват. Чувствате се раздробени от тренировката. Мислите си, че е време да наградите положените усилия. И веднага си представяте как си лежите на дивана, като похапвате един шоколад или един хамбургер с хляб. Дори и не си помисляйте да се отдадете на тези фантазии. Ако го направите, усилията ви ще са отишли напразно. Ако искате да отслабнете със спорт, не яжте следните храни след тренировка:

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ!

1. Газирано. Ако сте жадни след тренировка, пийте вода. Това е най- идеалната напитка, която ще ви хидратира и ще ви помогне да отслабнете. Газираното съдържа високи нива захар и са истинска калорийна бомба.

2. Хамбургер с картофки. След тренировка не спирайте никъде, където се продава бърза храна. Колкото и да се изкушавате, избегнете го. Хамбургера и картофките ще се натрупат под формата на мазнина по тялото ви.

dieta-yadene-ot-nervi

3. Сурови зеленчуци. Не са най- добрия вариант за след тренировка. Това е така, защото не могат да ви осигурят необходимата енергия. Вместо тях изберете храни, богати на протеини и полезни мазнини.

4. Пица. Не е най- добрият вариант след тренировка. Освен че е калорична, съдържа много мазнини и сол. Яжте пица само в изключителни случаи.

5. Сладко. Да, приемът на въглехидрати след тренировка, е препоръчителен. Но ви трябват здравословни въглехидрати, а не тези, които се съдържат в тортите, пастите, сладоледа и пр. Те съдържат само много калории и захар.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *