Мария цъфна по голо дупе и силикон – СНИМКИ:

maria-16

Мария пусна горещи кадри по бельо от снимачната площадка на новия си видеоклип. Фолк фурията се е разголила подобаващо за втория си проект с Криско, който трябва да излезе възможно най- скоро.

Певицата в момента е част от звездната селекция на „Вип брадър“. Мария силно разчита на участието  в шоуто, за да си върне изгубените позиции в поп- фолка, както и да си вдигне хонорара. Преди няколко години тя прибираше по 6 бона на участие. След като се омъжи за Християн Гущеров и той й забрани за ходи по чалготеките, мизата й се срина до 3600 лева.

Сега Мария драпа със зъби и нокти, за да се върне в А- отбора на бранша. За целта, тя не жали никакви средства. Новата й песен отново е дело на Криско, който е известно, че взима тлъсти суми, за да прави проекти за други изпълнители. Първата му песен за Мария „Червеният картон“ обаче не пожъна очакваните резултати. Въпреки скъпия клип, заснет в Сицилия, феновете не я харесаха. Но фолк дивата все още вярва, че рапърът ще я върне обратно на върха.

Тя се надява покрай участието във „Вип Брадър“ да успее да популяризира песента достатъчно, за да стане хит. Клипът със сигурност отново ще е доста скъп, тъй като Мария вече си има нов спонсор, още по- богат от Гущеров. Гаджето на фолк дивата не песни пари, за да я прави щастлива. Включително и за да й плаща скъпите песни и клипове.

Певицата призна във „Вип Брадър“, че му е много благодарна за помощта, която й оказва през последните месеци, след раздялата й с Гущеров. За разлика от бившите й съпрузи, той нямал намерение нито да ограничава кариерата й, нито да я принуждава да се омъжва за него. Мария обаче се надява да си направят бебе, тъй като имала голямо желание да стане отново майка, а той бил много подходящ за татко.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *