Ето колко плаща Мария, за да учи дъщеря й в най- елитното школо:

maria-16

Мария направите трогателна изповед пред най- близките си съквартиранти, че образованието на дъщеря й е най- важното нещо.

Тя призна, че записала дъщеря си в най- скъпото училище в страната, още докато била заедно с Християн Гущеров. Той много настоявал малката Марая да трупа знания в елитното школо, в което ходят само деца на дипломати, политици и много богати бизнесмени.

Таксата за училището струва 20 000 евро на година. Но докато била омъжена за Гущеров, крупната сума не я бъркала, защото той я плащал.

След раздялата им през миналата година обаче, Мария осъзнала, че може да се наложи дъщеря й да смени школото с някое, което е по джоба й.

maria-18

Фолк певицата разказа, че Християн я изгонил на улицата без пукнат лев. Взел й дори автомобила, въпреки че помолила баща му да й го остави. Певицата нямала дори собствено жилище, в което да отиде заедно с дъщеря си. Нямала дори 100 в джоба. Затова продала всичките си бижута, за да има пари за храна.

Малката Марая също понесла тежко раздялата с втория си баща. Момиченцето трудно свикнало да живее в малък апартамент, тъй като било свикнало с палата на Гущерови в Бояна.

Най- тежкото за Мария обаче било да намери пари, за да плати таксата за новата учебна година. Новият мъж в живота й се появил тъкмо навреме, за да я спаси от мизерията, призна самата тя.

Той е много по- богат от Християн Гущеров, издават близки на певицата. Но помагал и се грижил за дъщеря й, без да я притиска с брак или да й поставя условия, които ограничават свободата й. Той не я спира да ходи по участия, както правеха бившите й съпрузи. Така че, Мария за първи път от много години, имала възможност да заработва и собствени средства.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *