Новата любимка на Митко Пайнера – Джена, изхвърли Андреа от концерта на “Планета”

Джена (вляво) с Кали и Глория

  Пълен провал се оказа концертът на телевизия „Планета„. За краха на фолкмероприятието допринесоха с простотията си и звездите, и феновете. Заради всички тях в понеделник вечерта площад „Александър Батенберг“ се превърна в бойно поле. Почитатели се биха помежду си и рушиха сцената, а техните идоли се чепкаха зад кулисите.

Скандалите започнаха ден преди събитието. Тогава Андреа обяви, че няма да пее. Била обидена и наранена, защото нейна колежка я прецакала.

„В желанието си да бъде Андреа една от певиците е готова на всичко. Включително и да си плати, за да има своите 5 минути слава на мое място“, заяви блондинката в навечерието на събитието. Изпълнителката на „Докрай“ не назова името на злосторничката, но и не беше нужно. В бранша вече всички знаеха, че изместилата я колежка е Джена. Последната се бе договорила с шефа на „Пайнер“ Митко Димитров да пее непосредствено преди Преслава. Добричлийката пък имаше честта да закрие концерта.

Реакцията на прецаканата любовница на Кубрат Пулев бе закономерна. Убедена, че е по-голяма звезда от изнаглялата си колежка, Андреа бойкотира шоуто. Тя не се появи на площада и наблюдава останалите пайнерки по телевизията.

Андреа изгледа концерта от къщи

„Джена не си е платила. Очите й са достатъчна награда за Митко Пайнера, за да й позволи да измести Андреа“, коментират в бранша, намеквайки, че Джена е тръпка на шефа си. Такъв слух се носи отдавна, но брюнетката винаги го е отричала. Скандалът между Андреа и Джена бе тема № 1 в първия половин час след началото на концерта. После се разгоряха други страсти.

Малко след като Магда показа зърната си на сцената, в публиката настана суматоха. Пияна девойка на видима възраст около 13 години задърпа циганка. Ромката отчаяно се опитваше да се откопчи на разбеснялата се ученичка, но напразно. Да обуздаят непълнолетната не успяха и двамата й придружители. Единият от тях се оказа и провокатор на женския бой.

„Гологлавият направи грозно неприлично предложение на циганката. Преди това момичето се държеше много възпитано. Обиди се обаче, когато онзи й заговори мръсотии, и му удари шамар. Тогава малката й се нахвърли за отмъщение“, разказа очевидец на зараждането на екшъна.

В кулминацията си женската разправия достигна застрашителни размери. Обезумяла, 13-годишната ученичка скочи като антилопа над тълпата и сграбчи ромката за косата. Онази се задърпа и запищя, но нападателката й не пускаше.

Хапеше я по рамото и я риташе в задните части. Охранителите на концерта се намесиха със закъснение. В опита си да предотвратят масов бой на площада те се опитаха да разтърват девойките. Уви, усилията им бяха напразни.

Агресивният ухажор се намеси и заплаши гардовете, че ще ги пребие. Блъскаше загражденията и посягаше с юмруци. За щастие до кръвопролития не се стигна. Наложи се да се включи и полицията. Ченгетата задържаха всички бесуващи.

Митко Димитров - Пайнера

„Я го вижте тоя! Напълно е полудял“, крещяха минути след потушаването на боя в публиката. Младеж в бял екип се бе качил на една от двуметровите тонколони вляво от сцената. Танцуваше, размахвайки цигара в едната си ръка и бира в другата. Охранителите на „Пайнер“ отчаяно го умоляваха да слезе, за да не повреди техниката или още по-лошо – да не нарани себе си. „Чакайте малко, бе“, молеше се фолкфенът, кършейки се на метри от Илиян, който изпълняваше кючека си „Ню Йорк“.

След като поплува в стил „бруст“ върху тонколоната, младежът благоволи да слезе. През това време режисьорът Люси Иларионов крещеше зад кулисите към наетите от „Пайнер“ бодигардове: „Кой ги пуска тука, бе?! Идват две девойки: „Люси, искаме да правим секс с теб“. Викам: „Абе, какви сте вие, бе?!“. Как може такова нещо?! Аз да не съм педофил. Пък съм и сгоден мъж“, жалваше се от сексуалния тормоз гаджето на Ани Хоанг.

Докато Люси искаше обяснение на охраната за бездействието, годеницата му хлипаше до него. Певицата от виетнамски произход излезе в началото на концерта и изпълни само една песен.

За разлика от Мария, която също се вихри за кратко, Хоанг не бе удостоена с аплодисменти. Затова при закриването на спектакъла гледаше жално, докато в публиката крещяха имената на колегите й.

Сиана

И Джена имаше повод за рев. Всички я гледаха лошо. Явно всичките й колеги бяха научили за мръсния номер, който тя скрои на Андреа.

Митко Пайнера наказа Отварачката за провинението й на церемонията по връчването на наградите на „Планета“. Понеже Мара бойкотира раздаването на призовете, на концерта на площад „Батенберг“ бе поставена в унизителната роля на подгряващ изпълнител. Тя пя в началото на концерта, точно след като Емилия откри. Изпълни едно парче и си тръгна. Мария бе видимо обидена, че е втора цигулка, но нямаше какво да стори. Тя не пожела да контактува с колегите си, пропусна афтърпартито и отпраши да търси утеха в обятията на годеника си милионерския синковец Християн Гущеров.

 

Сиана с комичен тоалет

Жестоко се изложи младата надежда на “Пайнер“ Сиана. Чернокосата певица се появи с умопомрачителен тоалет на концерта на „Планета“. Черния си гащеризон тя бе украсила със странни аксесоари. Имаше метална верига, закачена с карабинер над дупето й, и слушалки за GSM, чиято букса се развяваше под кръста й. Заради комичния си тоалет Сиана предизвика бурен смях.

 

Борис Дали

Борис Дали сплеска пакета

В неудобно положение изпадна Борис Дали. Докато се изявяваше на сцената, гордостта на Бобов дол изпита дискомфорт заради тесния си панталон. Белите гащи на певеца така бяха стегнали ханша му, че движенията му бяха крайно ограничени. Под влияние на натиска интимните части на изпълнителя ясно се очертаха и изпъкнаха пред втрещените погледи на невръстни фенки. Борката прояви професионализъм и мъжки изтърпя болката.Той не посегна да разхлаби с ръка стегнатия капан, в който бе попаднало достойнството му. „С този костюм се появява не за първи път, но не си взима – бележка да го смени с друг по-удобен“, коментираха почитателите на Борис Дали.

 

Бони развя целулит

Огромно находище на целулит има по бедрата и дупето на Бони. Мастните депа бяха забелязани по време на кратката изява на певицата на пл. „Батенберг“. Портокаловата кожа стигаше чак до коленете на ромката, но тя не се притесняваше от несъвършенствата си – смело повдигаше късата си рокля и се въртеше като пумпал на сцената, та да я огледат всички.

 

Райна

Райна се пусна по бански

На концерта на „Планета“ Райна се появи с къса рокля, разкриваща сините й гащи. „Това не е бельо, бански е“, оправдаваше се певицата пред Илиян и Борис Дали. Двамата бяха особено впечатлени от визията й.

Комплименти Райна получи и от бившето си гадже Коцето. Тя и той доказаха крепката си дружба, пейки в дует.

По-късно на афтърпартито в дискотеката изпълнителката запозна екслюбовника си със заместника му – танцьор от балета й. „Много добро момче изглежда“, одобри избора й Коцето.

 

Коцето си направи реклама

И Коцето показа простотията си. Вместо да честити рождения ден на тв „Планета“ той направи реклама на дискотеката си.

От сцената на площад „Александър Батенберг“ Коцето изкрещя: „Афтърпартито ни ще бъде в най-яката дискотека – „Плаза денс център“ в Студентски град. И Преслава, и всички други колеги ще дойдат“.

Константин

Едва ли шефът Митко Пайнера е останал очарован, че певецът си позволи да прави безплатна реклама на дискотеката си в директен ефир.

 

Глория се сопна на Преслава

Глория показа истинската си същност и в края на концерта на „Планета“ се сдърпа с Преслава. Примата на фолка не се смили над колежката си, която само след няколко часа навършваше 28 години. Двете се счепкаха пред публиката и пред колегите си при закриването на концерта.

Преслава предизвика Гло, като й връчи микрофона си. Примата обаче счете този жест за твърде унизителен. Тя погледна злобно конкурентката си и изсъска, че не й ще атрибута. Очите й сякаш казваха: „Сложи си го на друго едно място“.

След грозната сцена Глория все пак реши да замаже положението, като направи комплимент на Преслава. Русенката поздрави добричлийката и за рождения й ден. На подмазването новата №1 отвърна с усмивка.

 

Глория

Ивана и Цвети Янева най-аплодирани

Ивана и Цвети Янева получиха най-много аплодисменти на концерта на „Планета“. И двете пяха абсолютно на живо и впечатлиха с гласовите си данни. Уменията им буквално предизвикаха завист сред колежките им. феновете им ги викаха няколко пъти на бис – желание, което те удовлетвориха, запявайки отново и пак напълно на живо. Цвети се бе барнала в ефектна бяла рокля с метални орнаменти. Подобна имаше и Анелия, но това не породи очакваното напрежение. Напротив, двете певици застанаха една до друга на финала на шоуто и се прегърнаха.

 

Сълзи за Гергана

Със сълзи на очи си тръгна Гергана от концерта на „Планета“. Барбито на фолка се разплака, защото публиката не одобри новата й песен „Мирис на любов“. За старанието си на сцената блондинката бе възнаградена с вяли аплодисменти.

Гергана

„Защо така реагираха, не мога да си обясня. Все пак е нормално едни да харесват новата ми песен, други – не. Но чак пък да не ми пляскат“, тормозела се по-късно същата вечер Гергана пред свои приятелки.

 

Анелия пя без гащи

Магда и Кали излязоха по зърна и заслужено обраха доста овации.

Първа прелести показа Магда. Нейните чочки едва не пробиха розовия й тоалет.

Същото бе и при Кали. Тя пя без сутиен и смело тресеше силикон на сцената.

Малко по-късно се чекна и Анелия. За да не остане по-назад, изпълнителката на „Яко ми действаш“ се разкрачи пред феновете си.

Публиката видя интимните й части, които певицата бе прикрила с чорапогащник. И все пак мнозина останаха с убеждението, че бившата жена на Коко Динев е пропуснала да си сложи бельо.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

6 Отговора за "Новата любимка на Митко Пайнера – Джена, изхвърли Андреа от концерта на “Планета”"

  1. Мим   04.07.2012 at 8:56

    Толкова много ГЛУПОСТи Да се изпишат само да се каже че Цвети Янева е била аплодирана и отново да се прехвърли вината на Джена Публиката не можеш излъга за това Цвеъи беше освиркана За това всички певици са срещу нея Джена работи става любимка на публиката и си заслужава мястото На Янева мястото не беше там С връзки и пари Любов от публиката не можеш да получиш. Сега господин пеевски можеш да си съчиняваш какви ли не измислици
    Ние всички бяхме там и видяхме

    Отговор
  2. Мими Димкитрова   04.07.2012 at 9:11

    Джена сама каза че много се чудила защо няколко пъти сменят мястото и ту преди Янева ту след нея Където и да е Джена в момента си заслужава мястото и никой не го оспорва Цвети има по 1-2 участия на месец и малък рейтинг във видеосподелянето така че и сто пъти да повториш лъжата тя няма да стане истина защото ние феновете сме тук и ще пишем истината.А Цвети да си наляга парцалките и да работи Певски има много пари нали за това е с него идърпа кожи .ако има акъл може да финансира много прекрасни проекти да тича по участия за да си ги промотира като Андреа и Джена и тогава никой няма да я освирква. И ще я ОБИЧАТ ВСИЧКИ МООГО.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *