Кой е най- добрият начин за обезкосмяване

Процедурата по обезкосмяването трябва  да се повтаря непрекъснато. Но дали съществуват методи, благодарение на които няма да се налага това да е толкова често?

depilatsiya-nachini

По принцип бръсненето е най – лесно, бързо и безболезнено. Също така и много евтино. Има един огромен недостатък обаче, и това е че космите много бързо се възстановяват и стават дори повече, и по – дебели.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

Депилиращите кремове са малко по – добър вариант, защото няма да дехидратират кожата, а след отмиването им кожата става много мека. Задължително е обаче преди да ги използвате да направите проба върху кожата, защото има голяма вероятност,  ако сте алергични,  да се появят depilatsiya-metodiзачервявания и дори рани. Ефекта обаче не е много траен и само след три дни окосмяването отново е налице.

Коламаска – съществуват студени, във вид на рол он. Тук хубавото е, че дълго време,  след като направите коламаската, ще се радвате на тяло без косми, а когато се започнат да растат стават много по – крехки, меки и уредели. Особено за лятото това си остава най – добрия начин за гладка кожа. Има само един минус – и това е болката. Но към нея се привиква, а и вече има модерни епилатори с охлаждаща система, с които може да се обезкосмявате,  където пожелаете,  без да се налага да търпите неприятното чувство като от коламаската.

Други методи с които ще изчистите тялото си са лазерна епилация, електроепилация, фотоепилация, ултразвук – но те се извършват единствено в козметичните салони, а са и доста скъпи.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *