Камелия се разгони! Залива с ц*ци и дупе нета! СНИМКИ (+18)

kamelia-16

Камелия бомбардира с нова доза еротични снимки социалните мрежи. Фолк фурията не спира да се перчи със знойните си форми, като почти всеки ден ги навира в очите на феновете си.

Преди два дни певицата пусна горещо фото на силиконовите си прелести в крупен план. Камелия позира по силно изрязан, дантелен сутиен от прозрачна материя.

На следващия ден, фолк певицата се снима надупена по прашки.

Мъжката аудитория е екзалтирана. Много от жените пък съскат, че била вече досадна с постоянните си голотии и е крайно време да се облече. Има и доста обвинения към певицата, че си прави евтина реклама с постоянното си чекнене по бельо в социалните мрежи.

Камелия обаче няма никакво намерение да спира с провокациите. Още повече, че тя е нудистка и последователка на философията, че дрехите само пречат на аурата й.

46- годишната певица разчита само на природосъобразни средства за поддръжката на божественото си тяло. Тя прави дни на прочистване, в които кара само на вода и плодове. Приготвя си и специални растителни коктейли, които утоляват глада между храненията, и съдържат съставки за млада и сияйна кожа.

Но тайното й оръжие е редовният сексуален живот с половинката й Цветин. Камелия се хвали, че прави секс всеки ден и това е най- добрият начин да бъде винаги във форма и да изглежда по- млада. Двамата си имали традиция да ходят някъде насред природа, за да се отдадат на няколкодневен секс маратон.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *