Камелия без гащи и по зърна на финала на „Гласът на България“! СНИМКИ (+18):

Камелия се развявала без бельо на финала на „Гласът на България“, призна самата тя наскоро и подкрепи думите с апетитни кадри.

Фолкаджийката се беше издокарала с рокля с екстравагантна кройка, която не търпи наличието на сутиен и бикини отдолу. А отсъствието им, едва ли е останало незабелязано за колегите й от журито – Иван Лечев, Графа и Поли Генова.

„Бях натюрлих в ефир“, хвали се фолк фурията пред феновете си в социалните мрежи. През цялото време била „леко“ възбудена, но успяла да скрие тайната си от тв зрителите. Едва ли обаче липсата на бельо е останала тайна за останалите участници в журито. Особено от Графа, който стоеше от дясната й страна.

За да не е голословна, Камелия пусна горещи снимки със скандалния си тоалет.

kamelia-12

Фолкаджийката от Чипровци от години е почитателка на нудизма и не спира да се хвали с този факт. Обикновено не носи бельо под дрехите си, като не пропуска да го изтъква. Особено ако я дават по телевизията или ако качва снимки в социалните мрежи.

Заедно с гаджето си Цветин ходят на плажове за нудисти или пък на много диви места, за да събират слънчеви лъчи и да се къпят в морето, без да ги ограничава някакъв си бански костюм.

В дома си певицата също не обича да носи дрехи, нито бельо. Обича да се развява както майка я е родила, като най- редовно го демонстрира на почитателите си в социалните мрежи.

Много от тях обаче, най- вече жени, й правят забележка, че преекспонира голотата си и я използва като евтин номер, за да привлича вниманието. Независимо от това, Камелия не може да се оплаче нито от липса на участия, нито от липса на медийно внимание.

Въпреки че вече е на 46 години, певицата продължава да се поддържа в отлична форма, като успява да я постигне чрез регулярно пречистване на организма с глад и чрез редовен секс с приятеля си.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *