Николета пери Голо Дупе от Малдивите! СНИМКИ (+18):

Пикантни снимки на Николета Лозанова от Малдивите не спират да валят в профилите й в социалните мрежи.

Плеймейтката се намира на екзотичната дестинация от 26 декември. Дори за ден не е спряла да радва феновете си с голи кадри от райските плажове на островната държава.

Главна роля в поредната доза пикантни кадри, този път има дупето на Николета. На една от снимките задните части водещата на „Папараци“ са целите оваляни в пясък.

nikoleta-4

А на друга снимка пък, Николета се е излегнала във водата, с гръб към фотообектива, така че мокрото й дупе да израдва мъжкото око.

nikoleta-5

Плеймейтката със сигурност изтрепа конкуренцията сред силиконовите златотърсачки с екзотичната си почивка на Малдивите. Едва ли сега някоя от бранша ще посмее да си щракне анатомията от банални вече дестинации като Дубай и Бали.

Николета определено вдигна много високо летвата, така че сега останалите силиконки ще трябва здраво да се разтърсят за спонсор, който да им осигури пътуване до толкова екзотична дестинация.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Николета пери Голо Дупе от Малдивите! СНИМКИ (+18):"

  1. Един Гражданин   08.01.2017 at 16:32

    Абе защо занимавате хората с глупости ? Дрън, дрън , вдигнала висока летвата. Едно пътуване до Малдиви на ALL INCLUSIVE за седем нощувки е около 1900 евро сега в този сеозн , така че хайде стига глупости и вече Малдиви не е екзотична дестинация . Аколкото до голите снимки на Николета, Малдиви е мюсюлманска държава, направо ще ми стане готино ако някой отиде и и шибне една яка глобичка за нарушаване на морала !!!! Все едно малко плажове има тук ами за да се съблече да ходи чак до Малдивите…. Търси внимание !!!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *