Как да имаме супер крака

Нека разгледаме кои са основните грижи за краката, за да бъдат красиви и стегнати.

kraka-griji

УПРАЖНЕНИЯ

Започнете от упражнения, които да направят мускулите ви здрави и да увеличат кръвообращението в зоната. Вярно е, че всеки човек има оформени крака според наследствеността. Но ако не ви харесват, трябва да положите съответните грижи, за да ги промените. Тренировките помагат да стопим мазнините, да тонизираме и стегнем мускулите. Трябва да сте много търпеливи и да имате воля, като не забравяте, че всеки човек е различен. Ако вашите крака имат нужда от допълнителна работа, просто бъдете търпеливи.

Най- добрите упражнения за краката са карането на колело, танците и качването по стълби. У дома също можете да правите някои упражнения. Преди за започнете направете загрявка и се разтегнете.

„БИО – КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК:

Има различни фактори, които развалят външния вид на краката ви. Работата, свързана със седене, топлината и пр,kraka предизвикват подуване и тежест в краката. Лошото кръвообращение и наднорменото тегло могат да причинят разширени вени, целулит и отпусната кожа.

1 . Масаж и ексфолиране. Може да отидете при специалист или да го направите у дома. Използването на ексфолиант е много важен за масажа на кожата. Може да си вземете продукт за ексфолиране или малко пясък от плажа и да търкате, когато кожата ви е влажна. Правете малки кръгчета с ръце, без да натискате грубо. Наслаждавайте се на усещането, а не бързайте.

2. Излишни мазнини и целулит. Освен упражненията, трябва да се храните много здравословно и балансирано, като премахнете соленото, мазното, пърженото и сладкото. Яжте повече плодове и зеленчуци и пийте вода. В случаите на целулит, трябва да спрете цигарите и алкохола, освен това.

3 . Разширени вени и кръвообращение. Разширените вени са проблем на кръвообращението. Има различни начини за справяне с проблема, но ние ви предлагаме най- лесния и удобния. Всеки ден по половин час вдигате краката на високо. Хранете се внимателно, защото прекаляването с мазнините запушва артериите и влошава кръвообращението.

4 . Външност на кожата. Хидратацията е задължителна. Когато се къпете, минете кожата с ръкавица, за да поеме кожата от парата. После се намажете с хидратиращ крем.

Упражнения за крака. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/75CZceqjpSc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *