3 упражнения за тонизиране на краката

Вече сте опитали всичко, а краката ви са все така отпуснати. Въпреки че полагате всички сили, за да ги направите красиви, изобщо не се поддават на оформяне. Ето още една полезна идея, която може да ви помогне – упражнения за тонизирани на краката.

uprajneniq-kraka

Упражнение 1. Започвате с кляканията. Това е идеално упражнение за тонизиране на краката. Облегнете се на стена, изправете гърба и стъпете леко напред. Вдишайте дълбоко и свийте колене, докато образуват 90 градуса. Задръжте позицията няколко секунди, започнете да издишате и се върнете в начална позиция. За добри резултати правете 3 серии по 10 повторения всяка.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК

klqkane

Упражнение 2. Продължавате с вдигане на краката. Легнете на пода, на дясната си страна – облегнете се на лакътя си. Направете 3 дълбоки вдишвания. При последното издишване, вдигнете левия крак, сякаш искате да докоснете тавана. После вдишайте и свалете крака, докато се върнете в начална позиция. Правете по 3 серии с 10 повторения с всеки крак. Може да си правите по малки почивки между сериите.

vdigane-na-kraka

Упражнения 3 . Само силовите упражнения не са достатъчни. Трябва да правите и кардио. Започнете бавно – с 10 минути ходене, като започнете да добавяте по 5 минути всеки път.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *