Как да имаме перфектни крака

Няма значение в кой сезон се намираме, краката ни винаги трябва да изглеждат перфектни. Независимо дали е студено или топло, винаги можем да покажем поддържаните си крака.

perfektni-kraka

Да имаш перфектни крака не е лесна работа, особено за жените, при които наследствеността им пречи. Но дори генетиката да е срещу нас, има начини да постигнете възможно най- доброто състояние за краката си.

ТОНИЗИРАНЕ
Ако искате красиви крака, първо трябва да се научите да ги тонизирате. Спортове като плуване, тичане, каране на кънки и пр. Разбира се, може да правите и по- силови упражнения, като клякане, например.

КРЪВООБРАЩЕНИЕ
Много е важно за краката, защото ако е лошо, се появяват разширени вени и омразния целулит.kraka-sport Затова не прекарвайте дълго време на крака или седнали.

Когато сте в банята, преди да излезете облейте със студена вода краката си, за да активизирате метаболизма.

ДЕПИЛАЦИЯ
Много е важно краката ви да са идеално депилирани. Също така, ексфолирайте краката си два пъти седмично и ги хидратирайте всеки ден с крем за тяло.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК

СБОГОМ, ЦЕЛУЛИТ
Вярно е, че целулитът е труден за преборване, но не е и невъзможно. Хранете се балансирано и тренирайте редовно. Масажите с подходящ крем също са много полезни.

Спазвайте тези съвети и скоро всички ще ви завиждат на краката.

Упражнения за крака. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/szAjgp_VgZk

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *