Галена цъфна с нова прическа – причината ще ви шашне:

galena-24

Галена тъкмо се завърна към изявите си на живо и побърза да промени имиджа си. Фолк дивата цъфна с изненадваща прическа.

Певицата е скъсила значително косата си, като я е подстригала на черта. Прическата хем е подходяща са летния сезон, хем е нещо ново и различно в бранша.

Много фенове обаче предполагат, че Галена просто има силен косопад след раждането, и е нямала особен избор. Това е нещо нормално за прясна родилка като нея, тъй като тя роди второто си дете в края на февруари.

Галена обаче реши да побърза с връщането си на работа, както направиха всички нейни колежки. Заради огромната конкуренция и кризата в жанра, нито една звезда не може да си позволи по- дълго отсъствие от сцената. Дори да е Галена.

Също като Емилия, и половинката на Гальо Вафлата все още не се е справила съвсем с излишното тегло, качено по време на бременността. Въпреки това, Галена залага на тоалети, които да прикриват налятата й фигура.

Всички пресни майки в „Пайнер“ разчитат на бавачки, които да гледат невръстните им отрочета, докато те кръстосват страната да пеят по заведенията. Нито една не остана у дома за повече от три месеца. Емилия се върна на работа след рекордните 40 дни след раждането. Джена – след два месеца. Галена направи най- дългото майчинство – успя да издържи у дома близо четири месеца, след като роди.

Конкуренцията в момента е изключително жестока. Всяка разчита на лятото, за да припечели достатъчно, чак до следващото лято. Сега е урожая в поп- фолка и никоя няма да пусне кокала, пък било то и заради пеленачето си вкъщи, коментират възмутени фенове.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *