Галена се глези в Монако със супер лукс! Вижте колко се изръси:

галена голямаГалена си живее като принцеса.

Откакто роди втори син на мъжа си, той буквално я носи на ръце и се отнася към нея като към кралица. Преди да се юрне да жъне пари по курортите, певицата си позволи кратка ваканция и трети меден месец с любимия си. И то не къде да е, а в Монако.

Там тя използвала времето да обнови гардероба си след раждането и да е готова за многото концерти, които й предстоят по морето това лято.

Галин пък, който е запален фен на автомобилизма и футбола, завел жена си  на финалния кръг от Световния шампионат във Формула 1. Двамата си купили едни от най-скъпите места, за да гледат безопасно и обградени в лукс. Певицата никак не разбирала от надбягвания, но викала заедно с него.

Галена семействоСемейството си взело и апартамент  в един от най-хубавите хотели – „Фермонт”, където по  време на състезанията цените рязко скачали и една стая струвала  850 евро.

Това обаче и за двамата са джобни пари. За едно свое участие, Галена изкарва три такива нощувки, а Галин буквално не може да преброи печалбата си, тъй като вафлите и бисквитите му се продават в цялата страна.

Двойката оставила децата си на баби и бавачки. Голямото отдавна е свикнало,  че мама е по участия, а бебето тепърва ще се учи, че има известни и много заети родители, които няма да имат много време за него.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *