Ето как милионерския син Балевски глези Зейнеб:

zeineb-1

Репортерката на Гала Зейнеб Маджурова тъне в лукс по време на лятната си ваканция. Годеникът й Стоян Балевски я завел на остров Миконос, където са се настанили в 5- звезден хотел.

Зейнеб е очарована от гръцкия остров и ходи там вече няколко години поред. А милионерският син Стоян Балевски се старае всячески да й угажда.

zeineb

Вероятно, за да не й хрумва на Зейнеб да го пита кога ще е сватбата. Репортерката на Гала обяви годежа си за милионерския наследник с гръм и трясък. Оттогава обаче минаха две години, а сватба все още няма.

Семейството на Стоян не иска снаха туркиня
Семейството на Стоян не иска снаха туркиня

А вероятно няма и да има. Семейството на Стоян е твърдо против брака му с туркинята. Не само заради произхода й, но и заради липсата на сериозно образование. А Зейнеб от 18- годишна е в светските среди, като се надява да улови някое богаташко синче.

Зизу, както нашумя в първия „Биг брадър“, на няколко пъти за малко да мине под венчило с поредното милионерско чедо, но все се разминаваше на косъм. Сега обаче здраво се е вкопчила в Балевски и няма намерение да го пусне. А и възрастта вече не е на нейна страна, за да се бори с по- младите и нахъсани конкурентки.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *