Уникални снимки от сватбата на Фики и Гюлджан! Виж Тук:

fiki-svatba-10

Сватбата на Фики Стораро и Гюлджан е светското събитие на годината и със сигурност ще се говори за нея още дълго. Тежкото тържество на фамилия Стораро се провежда в бившия Японски хотел, а над 600 роднини и приятели ги уважиха.

За сватбата на Фики и Гюлджан пристигнала много гости от Турция и Белгия, където живее семейството на булката. Тони Стораро е поканил цялата поп- фолк гилдия, а няколко големи имена от чужбина също се очаква да пристигнат на пищния празник.

fiki-svatba-7

Фолк певицата Галена и мъжът й Галин са кумове на младото семейство. Фолк певицата блесна с ослепителна златиста рокля, а кръшните й танци постоянно приковават вниманието върху нея.

Гюлджан обаче е много красива булка и не се дава на Галена. Разкошната булчинска рокля от кръста нагоре е прозрачна, а изящни орнаменти едва- едва прикриват напращелия й бюст. Избраницата на Фики не спира да танцува, доколкото позволява деликатното й състояние.

fiki-svatba-8

Както стана ясно по- рано днес, младият певец ще стане баща след няколко месеца, тъй като половинката му вече е бременна. Младоженците очакват мъжка рожба и са обещали на щастливия дядо Тони Стораро да му дадат неговото име.

Младият певец срещнал Гюлджан в края на миналата година, докато бил на участие с Галена в Брюксел. Фолк певицата веднага забелязала хубавото момиче в публиката и казала на Фики за нея. Той обаче се притеснявал да се запознае с нея. Затова се намесила колежката му, която хич не е от срамежливите, и свършила работата.

fiki-svatba-9

Младите веднага се харесали. Семейството на Фики също веднага одобрило Гюлджан и насърчили Фики да не си губи времето, а час по- скоро да отидат до Брюксел, за да я поискат. Първоначално младият певец криеше годежа от страх, че може да изплаши фенките му. Но после трябваше да признае, че ще се жени, за да не обиди семейството на Гюлджан.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *