Зейнеб отново хвана богаташко момче

Зейнеб и Стоян Балевски

  Зейнеб Маджурова уреди добре живота си след „Биг Брадър“. Родената в Бургас блондинка се сблъска със славата, когато бе само на 18, но здраво хвана шанса си в ръце и вече 7 години се подвизава на малкия екран. През това време хубавицата успя да се внедри в светските среди и да забърше не един и двама баровци.

Последната изгора на репортерката на Гала е Стоян Балевски, син на заможно семейство. Младежът помага в бизнеса на родителите си, който е изнесен извън България. Според мълвата Стоян е изключително ерудиран, а и няма как да е иначе – все пак е завършил престижен университет в Лондон.

Двамата със Зейнеб се запознали чрез общи приятели в началото на годината, а гаджета станали през април. Наскоро пък се пренесли да живеят под един покрив, но въпреки това засега не смятали да бързат със сватбата.

Зайнеб Маджурова

„С него съм много щастлива. Отдавна не съм се чувствала в такъв баланс, не съм изпитвала такова щастие в живота си“, споделя брадърката.

Още преди да омае Стоян Балевски, Зейнеб имаше опит във връзките с момчета от сой. През годините тя се увърташе около някои от най-желаните ергени и сега в любовното й тефтерче присъстват имената на несебърския бизнесмен Чавдар Александров, скандалния ресторантьор Ники Методиев – Пилето и племенника на главния архитект на София Петър Диков – Иво. Последният запозна Зейнеб с една от големите й приятелки в момента – Никол Станкулова, която ходи с друг богаташки наследник.

Връзките на брадърката със споменатите по-горе младежи бяха кратки може би затова тя никога не ги афишираше. И днес Маджурова отрича да е била интимна с тези господа, но кой ли пък й вярва.

Отдавна се шушука, че репортерката на Гала далеч не е пробила само с талант в телевизията. Познанствата й с влиятелни мъже й дали началния тласък в кариерата, а едва по-късно дошла рутината. Натрупала дългогодишен опит, понастоящем Зейнеб стои добре на екран и няма лошо в това, че я използват в шоупродукции.

Преди да се включи в „Биг Брадър“, бургазлийката нямала планове да се занимава с телевизия.

Семейството й също виждало бъдещето й по различен начин.

Хубавицата завършила гимназия по туризъм в Бургас и мечтата й била да се развива в тази сфера. Копнеела също да бъде стюардеса и да лети по цял свят.

Когато обаче дошло предложението да се изяви като водеща в Нова, Зейнеб не устояла на офертата. „Това беше много голяма изненада за мен, защото тогава едно от нещата, с които често се шегувахме беше диалектът ми – нали съм от Бургас. Дори реших, че продуцентите се майтапят с мен, че ми правят някаква скрита камера. После започнах да ходя на уроци по правилна дикция и поведение пред камера и така тръгна всичко“, спомня си репортерката от „На кафе“.

Макар да натрупа стартовата си популярност именно в „Биг Брадър„, Маджурова е категорична, че втори път не би влязла в Къщата Бургазлийката извлякла много ползи от участието си в шоуто, когато била на 18, но днес нямало да е същото. Ако пак влезнела в предаването, рискувала да срине сериозния имидж, който е градила през годините.

„Един път ми стига да ме гледат по 24 часа по телевизията. Сега такова разголване не би ми било от полза“, отсича Зейнеб.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *