Да вдигнем дупето! Виж как

С годините тялото се отпуска. Вече се изглеждате толкова стегнати и млади. Появява се коремче, ръцете стават по- широки, гърдите и дупето падат.

dupe-povdigane

Няма как да избегнем следите на времето, но можем да минимизираме въздействието върху тялото. Без никакви хирургични интервенции – здравословният живот е напълно достатъчен.

Нека разгледаме как да стегнем дупето и да го вдигнем.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

КЛЕКОВЕ НА СТОЛ

Това е един от най- добрите начини за оформяне на хубаво дупе, тъй като изисква работа точно на тези мускули. Седнете на стола, с изправен гръб и рамене. Изправете и започнете да слизате надолу все едно, че клякате. Когато леко докоснете стола, тръгвате обратно нагоре. Повторете упражнението 18 пъти.

ОБИКНОВЕНИ КЛЕКОВЕ

Това е доста сложно упражнение, тъй като изисква работата не само на седалището, но на външните мускули, прасеца иuprajneniq-dupe пр. Изправете. Започнете да слизате надолу. Свивайте коленето, но не трябва да минават над пръстите.

ПОСКОЦИ

Разтворете краката на ширината на раменете, стъпете добре на краката си. Слезте надолу, сякаш клякате. От тази позиция подскочете нагоре, а при падането на долу, пак трябва да завършите в клекнала позиция.

СТАЦИОНАРНО КОЛЕЛО

Много подходяща тренировка за цялото тяло.

ТРЕНАЖОР

Достатъчно е на ден да отделяте по 20 минути на тренажора. По време на упражнението правете интервали. Така още по- добре ще успявате да топите мазнините.

СКАЧАНЕ НА ВЪЖЕ

Скачане на въже на един или два интервала, като почивате на всеки 30 секунди, а след това да продължите да скачате на между 2 до 5 интервала.

КАЧВАНЕ НА СТЪЛБИ

Тичане по стълбите от горе до долу поне 10 пъти е друг вариант за упражнение за вдигане на дупето. Може по време на изкачването да пропускате стъпала. Упражнението е много полезно за сърцето.

Упражнения за дупе. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/SmcLB9ObdOM

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *