Супа против СПИН- най-новият деликатес в Пекин!

Вълшебната антиспин супа

Сред многото странни ястия в ресторантите на Китай, супата против СПИН бие всички рекорди. И то не само супа против СПИН, а супа против СПИН с плацента от овца.

Нищо странно-просто прекрасен лековит бульон за слаботелесни, с болен черен дроб и туберкулозни хора. Прекрасна находка в мол в Пекин, на метри от Старбъкс и редица европейски вериги за хранене. Менюто тук прелива от гастрономични странности, като екологични бутчета от южноамерикански жаби, а ако наистина сте болни, то тогава „Тоник от стара костенурка” е тъкмо за вас. Не липсват и мозъци от маймуни.

Продуктите за антиспин супата

Но всичко това е само добавка към супата против СПИН- бълбукаща тенджера с бульон, пълен с тонове лекарства от традиционната медицина, които могат да възкресят дори Лазар.   Женшен и крило от бухал,  чудати гъби, нарязани вътрешности и незнайни ядки, накълцана овча плацента, и всичко това бясно движещо се из тенджерата.

Черешката на супата е екологичното жабешко бутче. Вярвате или не, ястието е великолепно.

менюто на ресторанта

Дали наистина лекува ХИВ или СПИН не е известно, но  всяка лъжица е като топла прегръдка, даваща сила. И всичко това в ресторанта с леко депресивно име „ Забравеният парфюм” в мола ШиМао в Пекин.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/ajs52mGbdt0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *