Купон без край – безгрижен е животът на милионерският син Иван Драшков-младши

Синът на Иван Драшков граби от живота с пълни шепи

  Неспирни купони, кра­сиви жени и пътешест­вия по света – такъв е жи­вотът за Иван Драшков-младши, син на скандал­ния бивш зам. -директор на ДАНС, запечатан в много­бройни снимки.

 Без капка притесне­ние младият милионер ги е качил в профила си в социалната мрежа фейсбук.

 Подобаващо е и обкръ­жението на 29-годишния плейбой. Негови прияте­ли са все деца на известни родители. Сред тях е например Веселина Маркова, дъщеря на най-добрия приятел на таткото – Веселин Марков. Дружка на Драшков, който се прослави като крупен строител още през 2006 г., е и дъщерята на Стефан Софиянски Елена. В прия­телския кръг на Драшков-младши е и Георги Гочев, син на бившата главна редакторка на „24 часа“, сега рекламна деятелка, Венелина Гочева. 

Иван Иванов Драшков е явно весело и безгрижно момче както показват кадрите на неспирни веселби. Чита­телите лич­но могат да се убедят в това от публикуваната семпла извадка от стоти­ците снимки на плейбоя във фейсбук.

Иван Драшков-младши (вляво) консумира по правило само маркови напитки

  Синът на Драшков граби от живота с пъл­ни шепи. Забавлява се с красиви жени, консуми­ра маркови питиета и се облича в скъпарски дре­шки. Обикаля света, хва­ли се пред многобройните си приятели в кое кътче на планетата възнамеря­ва да си купи дом. Демон­стрира стандарт на жи­вот, за който повечето българи не биха могли и да мечтаят. За разлика от повечето младежи на неговата възраст не се при­теснява за намиране на подходящото работно място. 

От години работи като „син на баща си“.

 Едва ли някой вярва, че той, а не татко му Иван Драшков е в осно­вата на мащабния строи­телен проект в „Дружба“. Покупката на земята и из­граждането на стотиците апартаменти бяха финан­сирани от Корпоративна търговска банка. 

Според доклади на бив­шия американски посла­ник Джон Байърли от 2005 г., публикувани от „Уикилийкс“, Корпора­тивна банка е свърза­на с „Риск Инженеринг“ на бизнесмена Богомил Манчев.

 Точно с името на този бизнесмен се свързва и финансирането на Драш­ков за специфични услуги, каквито той е могъл да оказва от висотата си на зам.-шеф на ДАНС.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *