Естрадната легенда Снежка Каламарова направи опит за самоубийство!

Снежка Каламарова

  Една от най-красивите български естрадни певици направи опит за самоубийство чрез отравяне. Това е гастролиралата дедетилетия в чужбина Снежка Каламарова, работила у нас само през 60-те години. Певицата по всяка вероятност се е нагълтала с лекарства. Новината стана известна от близки на семейството й и потресе цялата естрадна гилдия.

Певицата с нейния състав дълги години част от увеселителния бизнес на Западна Европа

Синът й Васил Ананиев написа вопъл във Фейсбук, от който косата на човек може да настръхне: „Някой да има телефон да му звънна да разбера какво става с майка ми? Нямам си и понятие какво става… Аз съм чак в Лос Анджелис и не мога да се свържа с никой. Много се притеснявам!’. Ананиев е музикант от бившата група на Милена Славова „Ревю“,свирил е в групата и на Соня Васи.

След неговия постинг певицата, която е учила в един випуск с Паша Христова, буквално бе обявена за издирване. От общи познати се разбра частично, че въпреки всичко Снежка е жива и че не е изоставена.

Снежка Каламарова със съпругът си Еди и синът им Васил Ананиев

Допускаме, че причина за отчаянието й е тежко заболяване на съпруга й Еди.

Последните думи, които Снежка споделя с приятелите си в мрежата, са: „С пари човек може да си купи къща, но не и дом. С парите също можеш да си купиш часовник, но време не можеш. С пари може да купиш легло, но не сън. Можеш да купиш книга, но не знание, да купиш лекар, но не и здраве. С тях можеш да си купиш положение, но никога уважение. С парите може да купиш кръв, но не и живот. С парите можеш да купиш секс, но не и любов“.

Написани са в понеделник, оттогава на практика тя е в неизвестност за околния свят. Ние искрено й пожелава час по-скоро физическо и душевно укрепване!

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *