Бихте ли избрали салата вместо секс?

салата или секс?

Казват, че шоколадът е афродизиак, но само за някои. В изненадващо ново проучване един на трима необвързани признава, че по –скоро ще кара без секс за година, отколкото да се откаже от любимата си храна.

При друго изследване се оказало, че при 4000 участници, някои са готови да жертват секса заради салатата. За голямо разочарование 32 % от тези били жени, а само 16% мъже. Но има неочакван обрат – сред участниците не са само необвързани тези, които са готови да прекарат година без любов. Допълнително били интервюирани 3500 женени, 28 % от които избират любимото си ядене пред забавление в леглото. Някои от участниците били готови да се откажат от секса в името на пържола или шоколад, а други заради салата с каперси, суши и пресни плодове.

Объркващите резултати пораждат въпроса какво е качеството на секса на хората, които са готови да го заменят с

Салата Капрезе

храна? Според учените резултатите показват, че хората получават секса на готово или не му се наслаждават достатъчно, за да го оценят правилно. От друга страна, храната може да е причината, поради която те не извличат максимума от сексуалния си живот. Докато шоколадът и пържолата съдържат компоненти, които повишават настроението, някои храни ни засищат и правят летаргични, така че романтичната вечеря с тях завършва пред телевизора. В действителност чувството на авантюра около храната е важен фактор да се привлече любимия , като 66 % от необвързаните не обичат превзети чревоугодници, а 35% не се впечатляват от някого, който няма познания за храната. 93 % обаче казват, че биха предпочели партньорът им да е лош в кухнята пред това да няма умения в леглото.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *