Бизнесмени от премиерският кръг “Котараците” купонясват в чалга клуб на морето

Чочо Александров

  Небезизвестните бизнесмени от приятелския кръг на премиера, известни като „Котараците„, бяха сред ВИП гостите на най-новия чалга клуб на морето. Заведението „Час пик на нивата“ се намира между Равда и Несебър и се очаква да се превърне в хита на започналия летен сезон.

Репортерите, от чийто поглед не убягва нищо, забелязаха сред хилядите гости и прочутия несебърски милионер Чочо Александров, известен с луксозния си начин на живот, частни самолети, скъпи автомобили и безбройни красавици, с които традиционно е заобиколен. Чочо се опитваше да остане незабелязан и съзнателно се криеше от обективите на апаратите.

Покривът на "Час пик на нивата" е подвижен, а интериорът е запълнен от барове и мултимедийни екрани

Без съмнение „Час пик на нивата“ ще удари в земята конкуренцията, защото обектът е уникален.

Покривът му е подвижен, а интериорът е запълнен от барове и мул-тимедийни екрани.

Освен „Котараците“ и Чочо Александров, сред гостите бе забелязан и изпълнителният директор на „Левски“ Иво Тонев, както и шефът на „Найт флайт“ Петко Димитров. На купона се вихреха още съпругата на Владо Манчев – Елеонора, Кати, Галена, всевъзможни плей-мейтки, както и участнички от минали сезони на „Биг Брадър“. Сред най-ухажваните мъже на откриването бе и неуморният герои от нощния живот на София – Благой Георгиев, който бе дори по-щастлив от футболистите на Испания, които за пореден път станаха европейски шампиони в неделя вечерта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *