5 съвета за безболезнена депилация

depilaciq-s-med

Депилацията е болезнен процес. Освен това, е ужасно досадна. Ето няколко съвета, така че депилацията да престане да бъде мъчение за вас:

1. Не се депилирайте след цикъл. Въпреки че прагът на болка е различен при всяка жена, е препоръчително да не се обезкосмявате точно след менструация, тъй като кожата ви вероятно ще е особено чувствителна.

2. Трябва да сте добре хидратирани. Хидратацията е ключова за намаляване на болката. Хидратирайте кожата се отвън с подходящ продукт и не забравяйте да пиете достатъчно вода.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

depilatsia-karamel

3. Използвайте малко лед. Особено на онези зони, които сте депилирали с пинсета. Сложете малко лед, за да намалите чувствителността в зоната. Когато започнете да дърпате косъма, няма да ви боли толкова много.

4. Ексфолирайте кожата преди депилация. Ексфолирането на кожата преди депилация с кола маска е чудесна идея. Така ще отстраните мъртвата кожа и ще се предпазите от образуването на подкожни косми.

5. Използвайте натурална кола маска. Не всички видове кола маска са еднакви. Не използвайте синтетични. Използвайте натурални, защото отварят по- добре порите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *