Как да махнем мустака, без да нараняваме кожата?

Мъхът над устните при жените е сериозен естетически проблем, който трябва да бъде премахнат своевременно. Но все пак, когато става въпрос за лицето, винаги трябва да сме особено внимателни. Има различни начини да махнем мустака, които са ефективни, но нараняват доста кожата, като причиняват рани и пр. За да избегнем подобна неприятна ситуация, трябва да знаем как да премахнем мъжа от лицето, без да увредим кожата.

„ЕСТЕТИКА“ – ЛОСИОНЪТ ЗА ТОТАЛНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ! ВИЖ ТУК:

mustak-depilaciq

С КОЛА МАСКА И С КРЕМ

Депилацията с кола маска е сред най- бързите, за да се премахне голямо количество косми изведнъж. Но трябва да имате предвид някои неща, преди да започнете да депилирате. Ако използвате топла кола маска, проверете температурата, защото ако е много висока и я сложите на кожата, може да ви нанесе значителни изгаряния. Ако е прекалено студена, трябва да дърпате по- силно, което ще навреди до известна степен на кожата. Идеалният вариант е да е хладка, а консистенцията да не е много твърда. След като се депилирате с кола маска, трябва да си сложите малко хидратиращ крем, за да не изсъхва кожата и да не се лющи.

Кремът е най- малко болезнения вариант от всички видове депилация. За да се използва правилно и да не се уврежда кожата, трябва стриктно да спазвате указанията, защото ако я задържите повече време в контакт с кожата (обикновено между 5 и 15 минути), може да се раздразни, да се възпали или да се образуват рани.

depilaciq-bolka

С НАТУРАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ

Ако искате да избегнете раните от депилация, майката природа предлага различни начини да си приготвите крем или кола маска за депилация, които ще ви свършат същата работа. Единият е като смесите лимонов сок с брашно от нахут и вода. Тази смес може да я нанесете на лицето си за 15 минути и после просто да я махнете, като избършете с меко парче по посока растежа на косъма.

Сместа между прясно мляко с куркума и брашно от нахут причинява същия ефект, без да уврежда кожата. Смесете всички съставки в купа, докато получите паста и с нея масажирайте областта, която искате да почистите от космите. Оставете да престои няколко минути и после почистете с помощта на меко парче. Същият ефект се причинява от комбинацията на лимонов сок с мед или лимон със захар. Резултатите винаги са същите: мека кожа, без косми и без наранявания.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Как да махнем мустака, без да нараняваме кожата?"

  1. Greetings! Very helpful advice within this post! It is the little changes that make the
    most important changes. Thanks for sharing! adreamoftrains best hosting

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *