Отслабване след Коледа

След Коледните празници осъзнаваме колко много сме прекалили с храната. Обикновено се напълнява с между два и четири килограма. Виновниците най- често са сладкишите, многото хранения на ден, празнични вечери и пр. Освен че прекаляваме с яденето, прекаляваме и с алкохола. И изобщо не се движим.

koleda-yadene

В този период на годината ядем много мазна храна, повече сладко, повече солено, от всичко по много. За да се справите с килограмите след празниците, ви предлагаме ударен план за отслабване.

Планът за сваляне на килограмите след Коледа се състои от 3 фази. По време на трите фази следваме следните съвети: храним се по пет пъти на ден, най- много ядем на закуска и обяд.

По време на сутрешната закуска включваме зърнени храни или хляб, млечни продукти и един плод. Ако ядем хляб, можем да го съчетаем с парче шунка или сирене. Между сутрешната закуска и обяда, ядем един плод и чаша чай. По време на обяд ядем салата или домашен бульон, или зеленчуци. Като второ, месо или риба, а за десерт- плод. Като следобедна закуска, кисело мляко. На вечеря две по- леки ястия. Разликата между фазите е включването на различни видове храни.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

koleda

Първата фаза се състои от първите две седмици на диетата, която се нарича „от всичко до нищо“. Това означава, че няма да ядем нищо с мазнини, никакво сладко, нито сосове, полуфабрикати и пр. Храненето се базира на плодове и зеленчуци, всички задушени, на скара или на пара. Не ядем въглехидрати, освен на закуска. Никакъв хляб, паста, ориз и бобови храни, също и картофи. Тренировка по един час на ден, поне три пъти седмично. Може да е само разходка с по- бърз ход.

Във втората фаза можем да включим порция паста или ориз веднъж седмично, винаги на обяд, а не на вечеря.

Третата фаза е на поддържане на теглото. Можем да ядем паста, ориз или бобови два пъти седмично. Трябва да има един свободен ден, в който умерено да хапнем по нещо не особено полезно. Тази фаза продължава, колкото прецените.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *