Отслабнете за 3 дни с риба тон

Риба тон е идеална храна, която може да се превърне в основа на диета за отслабване, тъй като съдържа всичко необходимо. Много е богата на протеини, омега- 3 мастни киселини, витамини А, С, В6, В12. В същото време не съдържа вредни мазнини, от които се дебелее, така че риба тон е много добра храна за отслабване.

риба тон6

Като всички бързи диети, така и тази с риба тон, постига резултатите си заради лишаване от определени вещества. Затова и трае само 3 дни. Затова е добре да сте запознати подробно със здравословното си състояние. Ако няма никакви противопоказания, можете да направите 3- дневната диета за отслабване с риба тон. Но не трябва да продължава повече от този срок.

За здравословно и хармонично отслабване – топ- продуктът „Диетин- комплект“

Меню за диетата с риба тон

По време на 3- те дни, менюто ви трябва да е подобно на следното:

За закуска, плод, филия пълнозърнест хляб. Позволява се чай или кафе, но да са без захар и мляко. Може да се използват изкуствени овкусители.

За обяд, голяма салата или варени зеленчуци, може и сурови. Към тях добавяте една консерва риба тон. За гарнитура варен риба тон 7кафяв ориз или 1 печен картоф. За десерт – плод.

За вечеря, отново консерва риба тон заедно със салата или печени зеленчуци. За десерт- плод.

Диетата е доста строга, но трябва да я спазвате буквално, а не да си добавяте някакви храни със захар или мазнини. За да не се чувствате гладни, трябва добре да сте хидратирани – вода, сок, чай. В 16.00 и 18.00 часа може да хапнете плод или консерва риба тон.

С тази екстремна диета ще отслабнете с няколко килограма само за 3 дни, но за да не се излагате на опасност, трябва да сте в отлично здравословно състояние. Ако имате проблеми с черния дроб или бъбреците, този тип диети изобщо не са препоръчителни.

Вкусна рецепта с риба тон. ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ull0RcXjfxs

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *