Как се прави 2- дневната диета

Опитай диетата „2 дни“ , която се прави само през половината време. Ето какво представлява:

dieta-2-dni

КАКВО Е ДИЕТАТА 2 ДНИ?

Предполага малко гладуване, но не се прави постоянно, всеки ден. Прави се през определен срок от време.

Диетата е създадена от д-р Криста Варади. Нейните изследвания и опити достигат до наистина ефективни резултати за отслабване, но също и за намаляване на холестерола, без да губите мускулна маса. Хората, които са правили тази диета, успяват да променят хранителните си навици като придобиват по- здравословни.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП- ПРОДУКТЪТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

Режимът означава, да има два последователни дни в седмицата, в които приемате по 500 калории на дневно. След това се храните нормално – но без да прекалявате. По този начин се отслабва, но без особени ограничения.

КАК СЕ ПРАВИ ДИЕТАТА „ 2 ДНИ“?

Има дни, в които се храните нормално, с условието да правите упражнения. Също така, не dieta-2-dnevnaтрябва да прекалявате с храната и не може да изяждате, каквото ви хрумне.

Когато дойдат двата дни гладуване – приемате по 500 калории на ден. Махнете обяда и яжте колкото се може по- късно. Друг вариант е да изядете 400 калории на обяд, а на вечеря – 100.

Ако не можете да броите калориите на храните, си купувайте пакетирани продукти. На всеки етикет е посочено количеството калории, които съдържа. Друг добър вариант е да прибегнете до замразени храни и такива, които много засищат през деня – фибри, зърнени храни, плодове, зеленчуци, месо.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *