Диета за топене на мазнините и плосък корем

Има много диети за отслабване и начини за сваляне на килограми, но при много жени проблемът не е в теглото само по себе си, а в неговото разпределение. Обикновено мазнините и течностите се трупат по определени места на тялото – ханша, корема, бедрата. Това съсипва фигурата ви, дори и да сте с нормално тегло.

мазнини

За да избегнете този проблем, използвайте диета за топене на мазнините. Целта на режима е да приемате по- малко калории, за да принудите тялото си да използва мастните натрупвания и така да намали обема им. Диетата е строга, но получавате бързи и видими резултати само за седмица.

Отървете се от мазнините и излишните килограми с топ продуктът за отслабване „Диетин- комплект“

ПОЗВОЛЕНИ ХРАНИ В ДИЕТАТА ЗА ТОПЕНЕ НА МАЗНИНИ

Целта на диетата е да ядете леки храни, които да намалят чувството на тежест, и да изчистят тялото от токсините. Основната храна в диетата е специална супа.

Съставки за супата: две глави лук, две връзки целина, 300 грама зеле, шест домата, две зелени чушки, сол. Вместо пресни домати можете да използвате една консерва.

Варите всичко и, ако решите, можете и да превърнете супата в пюре.

ДИЕТА ЗА ТОПЕНЕ НА МАЗНИНИ – 7 дни

Първи ден: супата може да се яде колкото и когато поискате. В този ден се комбинира с плодове, може и да ги правите на сок. Забранен е банана.

Втори ден: Отново супата може да се яде по всяко време. Днес са позволени само зеленчуци – пресни, варени, печени, на салата. Забранени са плодовете или други храни.

Трети ден: Съчетавате първия и втория ден. Освен супата, са позволени плодове и зеленчуци. В края на третия ден, можемазнини1 да сте отслабнали с до 3 кг.

Четвърти ден: Отново супата за топене на мазнини. Днес са позволени между 3 и 5 банана. Може да се пие обезмаслено мляко. Пийте много вода.

Пети ден: Съчетавате супата с общо 500 грама пилешко или пуешко. Яжте и домати.

Шести ден: Яжте супата и месото от предния ден, стига да е варено или печено. Няма ограничения в грамажа на месото.

Седми ден: Заедно със супата може да се яде кафяв ориз варен или на пара. Също зеленчуци и плодове.

След тази седмица трябва да си починете. Хранете се балансирано и умерено. Не прекалявайте с порциите. Не яжте сладко.

Упражнения за отслабване. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/39SNm32JOdA

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *