Диета срещу целулит

90% от жените имаме целулит. Степента на тази епидемия зависи от много фактори, но сред най- важните е храненето. Начинът ни на хранене определя дали ще имаме целулит или не. Затова е време да започнем да се грижим за ежедневното ни хранене.

dieta-celulit

№ 1 . Елиминиране на задържането на течности.
Като премахнете излишните течности от мастните клетки, ще намалите драстично трупането на клетките, които са отговорни за появата на целулита. За тази цел, не добавяйте сол към храната си, пийте повече вода и приемайте повече храни- диуретици като боровинки, целина, копър и аспержи.

„БИО- КОД“ – ГЕЛЪТ СРЕЩУ СТРИИ И ЦЕЛУЛИТ! ВИЖ ТУК

№ 2 . Топене на мазнините.
За да топите възможно най- много мазнини, е важно не само да правите упражнения, но и да консумирате храни с линолова киселина – ядки, семена и природни масла. Консумирайте ги умерено.

№ 3 . Хидратиране на кожата.
Целулитът си личи още повече на дехидратираната кожа, тъй като депата се виждат още повече. Полезните мазнини borovinki хидратират кожата, тъй като стимулират течностите да останат в кожните клетки, отколкото да отиват в мастните депа. Затова яжте ядки, семена, маслини и риба.

№ 4 . Балансиране на естрогените.
Ако ядете повече храни с натурални фитоестрогени, почти няма да имате целулит. Естрогените подпомагат появата на целулит, защото стимулират производството на мастни депа и задържането на течности.

За да балансирате естрогени, слагайте всяка сутрин по 1 с.л. ленено семе към зърнената си закуска.

Упражнения срещу целулит. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/G5iQqLuDTdc

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *