Бърза диета с лимон

Когато трябва да отслабнем с няколко килограма бързо, прибягваме до екстремните диети, за да постигнем целта си. Една от най- известните е диетата с лимон, в която този плод има ключова роля, за да свалите излишните килограми бързо.

лимон

 Диетата с лимон е дезинтоксикираща и пречиства тялото, улеснява храносмилането и изчиства токсините. Но тъй като диетата е доста агресивна, не е препоръчително да продължава повече от седмица и да не се прилага повече от 1-2 пъти годишно.

Топ продукт за отслабване „Диетин комплект“

ПОЗВОЛЕНИ ХРАНИ В ДИЕТАТА С ЛИМОН

 Заместваме напитките, които обикновено пием през деня, като чай или кафе, с лимонада. Диетичното питие се прави от: сок от изцеден лимон, вода, 1 лъжичка мед или стевия, щипка черен пипер. Може да пиете лимонадата колкото пъти искате през деня.

 На закуска – 1 чаша лимонада

Преди обяд – 1 кисел плод, грейпфрут или портокал

Обяд – зеленчукова салата, 2 чаши ломанада, плод.

Следобедна закуска – грейпфрут или портокал

Вечеря – 2 чаши лимонада, риба на скара, 1 варено яйце, 200 грама кафяв ориз, 1 плод

 От третия ден, може да включите нетлъсто месо, като пилешко, на скара, сирене или обезмаслено кисело мляко. Ако огладнеете, пийте от лимонадата или изяжте един плод. Като приключите диетата, внимавайте особено през първите дни – не се нахвърляйте на храната, не се тъпчете и не преяждайте. Избягвайте мазнините и захарта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *