Свеж сок за отслабване за летните жеги

sok-otslabvane-1

Отслабването не е лесна задача и изисква много усилия. Когато решим да го правим, трябва да осъзнаем, че това означава да променим много от навиците си, като ги заместим с други, по- здравословни, които активират метаболизма ни. Храненето и спортът са основните принципи на здравословното отслабване. От друга страна, консумацията на натурални сокове е сред полезните навици, които улесняват процеса. Но, не тези, които купуваме от магазина, а тези, които приготвяме у дома.

Днес ви предлагаме рецепта за сок от грейпфрут и пъпеш. Съчетанието от двата плода први напитката мощно средство за пречистване, което елиминира натрупаните шлаки в тялото.

Грейпфрутът е сред най- известните плодове със свойства, много подходящи при отслабване. Цитрусът помага за по- лесното топене на мазнините, особено когато се консумира редовно. Когато ядем грейпфрута на гладно, ни помага да намалим апетита. Така избягваме прекомерната консумация на калориите през деня и намаляваме порцията храна.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

greipfrut-1

Пъпешът също е много полезен плод в отслабването. Диуретик е, подобрява чревния тракт, съдържа много полезни вещества за организма ни. 90% от пъпеша е вода, което го прави натурален хидратант, помага срещу задържането на течностите и помага за намаляването на теглото.

Има лек слабителен ефект и така ни предпазва от запек и подобрява храносмилането. Съдържа вещества като фолати, антиоксиданти, бетакаротен и минерали, като калий и магнезий, освен витамини от група В и С.

Как се приготвя сока от грейпфрут и пъпеш за отслабване?

Съставки:

– 200 мл вода
– 1 грейпфрут
– 200 грама пъпеш

Начин на приготвяне:

1. Нарежете на парчета пъпеша. Трябва да не е узрял напълно, защото тогава съдържа повече захар.
2. Пригответе сока от грейпфрута. Добавете чаша с вода.
3. Разбийте всичко
4. Пийте веднага след като го приготвите

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *