Ваня Щерева проплака от дъщеря си! Ето защо двете не се разбират:

vania-shtereva-2

Ваня Щерева призна, че има сериозни проблеми в отношенията с дъщеря си Мила. Причината била, че наследницата й често се карала и й отправяла тежки критики.

Въпреки че се изявява като певица, също като майка си навремето, 20- годишната Мила била коренно различна като характер. Младото момиче било много премерено, винаги мислело с главата си и никога не се поддавало на емоциите. За разлика от Ваня Щерева, която винаги подхождала към всичко много емоционално.

Мила често критикувала писателката за лековатото й поведение. Обвинявала я, че не се държи на положение и не е достатъчно сериозна. Че е инфантилна. Често момичето я упреквало, че се чувства като по- възрастната от двете.

„Прави ме на г*з“, призна пред съквартирантите си Ваня Щерева. Тя се оплака, че постоянните забележки от страна на дъщеря й направо я съсипват, но нямало какво да направи.

Бащата на Мила е известният баскетболист Роберт Гергов. Момичето обаче така и не развило афинитет към спорта. За сметка на това, наследило един от талантите на майка си – да пее и да композира. Въпреки че Ваня Щерева от години не се занимава с музика, дъщеря й се надява да пробие в това поприще.

Мила се яви в Х фактор преди четири години, когато беше само на 16. Тогава тя се представи повече от успешно на първия кастинг. Но не успя да продължи напред в шоуто. Тя обаче не се отказва, а продължава да се занимава с музика. Мила вече годи по участия на живо и е сочена от мнозина спецове като многообещаващ талант.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *