Ваня Щерева си пада по агнешкото! В къщата гони Тото, а навън спи с…

vania-shtereva-2

Ваня Щерева се оказа любителка на агнешкото! Писателката, която е на 47 години, се усуква около доста по- младия от нея рапър Тото в къщата на „Вип Брадър“. А в реалния живот навън я чака също доста по- младо гадже.

През последните години Ваня Щерева се радва на хармонична връзка с възлюбения си Александър, който е на… 35! Да, писателката се оказа поредната кака от шоубизнеса, която си пада по доста по- млади от нея мъже.

Въпреки сериозната разлика от 12 години във възрастта им, при това в полза на Щерева, двамата са много щастливи заедно. С Александър се запознали съвсем случайно преди години покрай общ приятел.

Ваня Щерева с гаджето си Александър
Ваня Щерева с гаджето си Александър

Но сега в къщата, Ваня Щерева си трае, че навън я чака мъж. Писателката непрекъснато търси компанията на симпатягата Тото, който впрочем, също си има сериозна приятелка навън. Двамата дори разиграха успешно любовен триъгълник с дизайнерката Мегз, която също не е свободна в реалния живот. В къщата на „Вип брадър“ обаче, звездите предпочитат да крият реалните си половинки, за да са по- интересни на публиката.

Щерева не спира да мрънка, че Тото вече не й обръщал внимание, както преди, а търсел само Миглена Каканашева. Дизайнерката пък си търси екранен партньор за любовна история, за да остане по- дълго в шоуто и да има възможност да рекламира стоките си.

Въпреки че се радва на щастлив личен живот, Ваня Щерева понесе доста подигравки от шеф Петров и Дани Милев за творческата си кариера. Готвачът я нарече половин певица, половин актриса и половин жена. Музикантът пък също пусна няколко стрелички срещу нея заради провала на певческата й кариера.

Самата Щерева се опитва да се шегува с подмятанията за провалите си в музикалното и артистичното поприще, но след нападките на шеф Петров, не успя да сдържи сълзите си и избухна в плач.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *