Щерката на Божана и Косьо Филипов ги натиска да се съберат

Костадин Филипов и Божана Филипова с дъщеря си Елия

  С непосилна задача се е заела дъщерята на новинарския тандем Константин Божана Филипови. Малката Елия иска да вижда родителите си заедно не само в ефира на ТВ 7. Детето желае да възроди любовта на известните си родители, които се разделиха без драми преди години. Косьо и Божана отдавна са разкрили тайния план на дъщеря си и всячески се опитват да й обяснят необратимата промяна в отношенията си.

„Тя често иска да ни прегръща заедно, допира ни главите и видимо иска да сме едно, но разбира, че това е възможно само в телевизията“, признава Косьо. Той, както и Божана неведнъж са разяснявали защо и как са стигнали до решението да се разделят и са подчертавали колко силно приятелство са запазили помежду си. Двамата се залюбват твърде млади, за да знаят какво е нужно за един сплотен и дългогодишен брак. Поддали се на емоциите си, на влюбването си и смело положили основите на семейството си. Минало време обаче и се оказало, че за бетонирането на една връзка се изисква много повече.

Божана Филипова с Елия

„Просто се отдалечихме. Не разговаряхме вече за лични неща, не си споделяхме. Не е имало скандали, а много разговори“, споделя Божана. Бившата синоптичка и новинарят в Нова тв дълго обсъждали възможните изходи от създалата се ситуация. Накрая Косьо и Божана решили да поживеят разделени, за да проверят дали ще си липсват. Оказало се, че се чувстват много добре, и предприели следващата стъпка. Без адвокати подали молба за развод, насрочили им дата, отишли и прекратили брака си. После седнали да хапнат в близкия ресторант.

Истината е, че Косьо и Божана са щастливо разведени. Те са осъзнали истината, че раздялата е по-добър вариант пред това да се измъчват да живеят заедно без любов. Компромиси не бива да се правят и заради децата, убедени са бившите съпрузи. Едва ли за израстването на едно дете би била здравословна среда, в която родителите му се наказват с мълчание или с ожесточени скандали. Затова Божана и косьо нито за миг не са се замисляли да останат заедно заради детето си. „Имаме дъщеря и аз искам тя да вземе всички положителни неща от баща си.

Искам да го обича, да знае, че той ще е винаги до нея, да си представя като всяко момиченце, че той е най-най, защото е нейният баща. Сигурно й липсва, но ние винаги сме работили – аз сутрин, той – вечер, и не ни е оставало много време да сме заедно тримата – сега обаче ходим да вечеряме, защото ми е приятно. Споделяме си какво ни се е случило, как сме изкарали и се забавляваме“, споделя Божана.

Косьо Филипов с дъщеря си

След развода малката Елия останала да живее с майка си, а татко си Косьо виждала по няколко пъти на ден. Вече почти 9-годишното момиченце приемало естествено положението. Елия непрекъснато виждала здравата връзка и топлите чувства между родителите см. Действително Божана и Косьо може и да са разведени, но сякаш нищо не се е променило помежду им.

Освен съжителството им, разбира се. Бившите съпрузи се прегръщали и целували за “здрасти“ и за „чао“, „коментират и колегите им. Тандемът не се разделя покрай работата си В ТВ 7, а И В свободното си време. Освен това Косьо и Божана се стараят да не лишават от внимание дъщеря си и измислят какви ли не забавления, в които да се включват и тримата. Синоптичката и новинарят отдавна не живеят под един покрив, но пазаруват заедно за отделните си домакинства.

Обикалят и магазините за дрехи, за да се съветват при покупките си. Нито Божана, нито Косьо някога са криели, че се приемат един друг като най-голямата си любов в живота. Но вече си пожелават да срещнат друга такава.

„Между мен и Божана има много добри чувства“, казва Косьо. Двамата са толкова близки, че когато ги канят да се преместят от Нова телевизия в ТВ 7, първото, което правят, е да се потърсят взаимно за съвет. Толкова единни и сплотени семейство Филипови продължават да бъдат и днес. И всячески се стараят в грижите за дъщеря си.

Малката Елия понякога не крие, че желае да види майка си и татко си заедно, както преди. Както Косьо е признавал, Елия често приближава лицето му до това на майка си в желанието си да ги сближи. Това обаче няма как да стане. Близостта между Косьо и Божана отдавна се изчерпва с всеотдайно приятелство, успешен тандем в работата и в стремежа си да дадат на малката Елия най-доборото, на което са способни.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Щерката на Божана и Косьо Филипов ги натиска да се съберат"

  1. minecraft games   03.09.2019 at 20:20

    Have you ever considered about adding a little
    bit more than just your articles? I mean, what you say is important and everything.
    Nevertheless think of if you added some great visuals or video clips to give your posts more,
    „pop“! Your content is excellent but with images and video clips, this blog could certainly be one
    of the very best in its niche. Terrific blog!

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *