Радина Кърджилова призна: Деян Донков ме иска слаба! Ето до колко килограма се е стопила:

radina-kardjilova-1

Зрителите на „Черешката на тортата“ останаха втрещени от тъжната гледка, която представлява актрисата Радина Кърджилова.

По време на предаването половинката на Деян Донков се опитваше да убеди зрителите и другите участници, че живее здравословно и затова е слаба. Но измъченият й вид показва точно обратното.

Без да иска, Радина Кърджилова издаде, че шокиращата промяна се дължи на връзката й с Деян Донков. Тя заяви, че актьорът така я харесвал повече. Отдавна имаше подозрения, че заради секссимвола на „Народния театър“, младата актриса се изтезава с глад, за да угоди на вкуса му към жените. За първи път обаче, тя самата го призна. Въпреки че, очевидно, все още не осъзнава, че има сериозен проблем.

radina-1

След като спряла да кърми бебето си, Радина се подложила на зверска диета, за да стопи килограмите, качени през бременността. Цяло лято изкарала на диня и достигнала до тревожните 42 кг!

Вместо да я вкара в правия път, Деян Донков само подстрекавал слабеенето й, тъй като си падал по анорексични красавици. Преди Радина Кърджилова, той имаше дълга и страстна връзка с манекенката Кристина Милева.

Младата актриса всячески се опитва да отговаря на високите критерии за красота на възлюбения си, но за съжаление, без да ги подлага на грам критичност и без да забелязва, че е изгубила собствения си облик.

Приятелите й в социалните мрежи все по- често й казват, че е прекалено слаба и не изглежда никак здравословно, но тя не им обръща внимание. С фалшива приповдигнатост, Радина обясни в „Черешката на тортата“, че се чувства изпълнена с енергия и че е зарязала всички вредни навици. Вече не пие, не пуши, не яде месо и не излиза вечер. Диша само за Деян и за сина им Христо и явно по цял ден кара само на въздух.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *