Анорексията стопи до кожа и кости Радина Кърджилова! ШОК СНИМКА:

radina-kardjilova

Радина Кърджилова се е превърнала в сянка след раждането на сина си преди година.

Актрисата е станала само кожа и кости, а от някогашната й красота не е останал и помен.

Проблемите с килограмите за Радина Кърджилова започнаха, откакто се залюби с Деян Донков. Навярно комплексирана, че предишната му приятелка беше манекенката Кристина Милева, актрисата решила да гони нейните мерки. А и жестоките скандали в началото на връзката им, я съсипваха.

Но дори след като роди дете на актьора, набеден на секссимвол, Кърджилова не се успокои за отношенията им. Още след раждането тя започна да слабее със страшни темпове, като вече е заприличала на анорексичка.

radina

Стряскащата променя във външния вид отдавна тревожи близките й. А наскоро нейна приятелка във фейсбук си позволи да коментира проблемите с килограмите й по следния начин: „Много слаба…изгубила си се някъде заради друг… Намери се отново заради себе си… Беше прекрасна преди“.

Факт е, че когато звездата й изгря като Сияна в хитовия сериал „Стъклен дом“, Радина веднага се нареди сред най- красивите родни актриси. Имаше сексапилни и апетитни извивки на тялото, свежо и одухотворено лице.

След като започна да слабее, за да задържи вниманието на Деян Донков, видът й коренно се промени. Тя твърди, че причината за отслабването й бил здравословният режим, който поддържа: спря алкохола и цигарите, храни се само със здравословни храни, ляга си навреме и вече не обикаля по нощни заведения.

Но колкото и да се старае да убеди всички, че всичко е наред и не прави нищо опасно за здравето си, външността й крещи точно обратното.

През есента положението ще стане още по- лошо, тъй като Радина Кърджилова започва работа като щатна актриса в Народния театър, където играе и половинката й. Тя ще трябва да съчетава грижите за сина си Христо с ежедневни репетиции, което ще я изтощи тотално.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *